STIRI

Asociația P.A.V.E.L. anunță încheierea cu succes a proiectului „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”
2024-02-02

   

Asociația P.A.V.E.L. anunță încheierea cu succes a proiectului

Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”

București, 30 ianuarie 2024 - Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a derulat în cursul anului 2023, cu sprijin financiar din partea Fundației United Way România, al patrulea an al proiectului „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”. Scopul proiectului a fost creșterea speranței de viață a pacienților cu cancer, copii și tineri, prin informare și prin oferirea unor servicii complexe socio-psiho-educaționale, complementare celor medicale. Accesibilitatea la serviciile medicale de bază a crescut, iar pacienții și însoțitorii lor și-au îmbunătățit capacitatea psihoemoțională de a face față bolii și problemelor pe care aceasta le implică.

Beneficiarii acestui proiect au fost 747 copii şi tineri diagnosticaţi cu o afecțiune oncologică, cu vârste cuprinse între 0 și 26 ani, pacienţi ai Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti şi ai Institutului Clinic Fundeni (secţiile de oncopediatrie și hematologie pediatrică).

citeste stirea »
310 de copii și tineri și-au continuat școala, în ciuda spitalizării, datorită susținerii primite în cadrul proiectului Școala de Spital - Școala pentru toți
2022-02-13

Logo BRD           Logo PAVEL

Asociatia P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer a asigurat, pentru 310 copii și adolescenți, accesul la educație pe durata spitalizării lor continue sau ambulatorie în 3 clinici oncologice din București, în cadrul proiectului Școala de Spital – Școala pentru Toți. În cadrul acestui program a fost de asemenea facilitată reintegrarea socială și educațională pentru 310 de copii/ adolescenți, care vor putea astfel continua/ reîncepe procesul educațional în școala de domiciliu. În plus, aproximativ 300  părinți/aparținători au fost susținuți și implicați în procesul continuu al educației copiilor și adolescenților cu cerințe educaționale speciale.

citeste stirea »
„Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”
2022-01-27

  logo UW  PAVEL logo                 

Asociația P.A.V.E.L. anunță încheierea cu succes a proiectului

Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”

București, 27 ianuarie 2022 - Asociația P.A.V.E.L. – asociația părinților care au copii bolnavi de cancer, a derulat în cursul anului 2021, cu sprijin financiar din partea Fundației United Way România, al doilea an al proiectului „Acces la servicii sociale integrate pentru copiii cu cancer”. Scopul proiectului a fost creșterea speranței de viață a pacienților cu cancer, copii și tineri, prin informare și prin oferirea unor servicii complexe socio-psiho-educaționale, complementare celor medicale. Accesibilitatea la serviciile medicale de bază a crescut, iar pacienții și însoțitorii lor și-au îmbunătățit capacitatea psihoemoțională de a face față bolii.

Beneficiarii acestui proiect au fost 732 copii şi tineri diagnosticaţi cu o afecțiune oncologică, cu vârste cuprinse între 0 și 26 ani, pacienţi ai Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” Bucureşti şi ai Institutului Clinic Fundeni (secţiile de oncopediatrie și hematologie pediatrică).

citeste stirea »
Directionati pana la 3,5 % catre Asociatia P.A.V.E.L.!
2021-04-23

25 mai 2022 – ultima zi de depunere a Formularului 230!

Datorita modificarilor legislative, acum puteti redirectiona pana la 3,5 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L. deoarece este FURNIZOR ACREDITAT DE SERVICII SOCIALE.

Cei 3,5 % din impozitul pe venit directionati de d-voastra catre Asociatia P.A.V.E.L. pot ajuta la:

- furnizare de materiale informative privind preventia, depistarea precoce si tratamentul cancerului;

- gazduirea gratuita a pacientilor si / sau insotitorilor acestora pe perioada spitalizarii;

- furnizarea de suport material si financiar familiilor copiilor bolnavi, dar si altor pacienti bolnavi de cancer - in functie de posibilitati (proteze ortopedice, acoperirea costurilor unor analize sau servicii medicale, scaune mobile, plata unor medicamente,..);

- pentru a face legatura intre familiile copiilor bolnavi (la solicitarea lor) si diferite clinici de peste hotare, in vederea efectuarii unui tratament sau a unei operatii, in cazuri deosebite;

- organizarea de evenimente pentru copiii spitalizati si supravietuitori, in si in afara spitalelor;

- terapie prin joc si arta la sectiile de oncologie si hematologie pediatrica si scoala de spital;

- consilierea psihologica a pacientilor si familiilor;

- lobby si advocacy pentru drepturile pacientilor cu cancer.

Scopul nostru este sa contribuim la schimbarea in bine a conditiilor de tratament si viata a acestor copii si tineri.

citeste stirea »
Vezi aici toate stirile »

Pe aceasta pagina http://apeluriumanitare.wordpress.com/ , ce apartine Asociatiei P.A.V.E.L., postam la solicitarea parintilor apeluri umanitare pentru a obtine ajutor pentru copiii lor daca sunt bolnavi!

De obicei este solicitat ajutor pentru tratament, dar pot fi solicitat si altfel de ajutor.

Aceste apeluri trebuie promovate de cat mai multe persoane in social media pentru a atrage sustinatori!

Va incurajam sa sustineti cel putin un copil bolnav. Acest lucru se poate face in diverse moduri.

Puteti afla mai mult pe pagina din acest site, numita Donatii.

Comentarii pentru aceasta pagina:

( Niculescu Alexandru Florin - 30 Mai 2021, 12:29 )
" Buna seara, Stimate Domnule Director. Ma numesc Niculescu Alexandru Florin si va adresez aceste rinduri cu rugamintea macar de a le citi si a incerca sa intelegeti dincolo de cuvinte.Datorita problemelor de sanatate,care in ultima perioada s-au agravat,am nevoie de investigatii medicale cardiologice si de chirurgie cardiovasculara de specialitate.Am indicatia de operatie pe cord pentru schimbare valva mitrala.Operatia se efectueaza in f putine spitale din tara,cele mai bune rezultate fiind la cele private.Dupa o discutie prealabila as avea sansa unui consult specializat in acest domeniu, la Brasov.Din pacate situatia materiala nu imi permite nici macar sa gindesc la asa ceva.Daca prin bunavointa Dv ar fi posibil un ajutor,poate as putea afla starea exacta in care se afla inima mea si...cite zile ar mai putea fi de trait...Mentionez ca numai simpla spitalizare costa 950lei pe zi si ar fi nevoie de 2-3 zile,plus anumite investigatii specifice in functie de constatari.Oricum sint constient ca nu am nici o sansa pentru a putea face operatia,care costa ffff mult,intangibil.Este ff greu si dureros moral sa ajungi sa cersesti pentru a incerca sa mai traiesti!Eu va doresc multa.multa sanatate si numai bine. Cu respect,F.NiculescuTel. 0726385660. "
( Puscasu ana cristina - 06 Martie 2021, 05:45 )
" Buna dimineata Cristina Puscasu sunt mamica unui baietel de 5 anisori diagnosticat cu diabet insulino dependent ,am mare nevoie de ajutor ...se poate sa ma contactati la numarul de telefon 0732839935..multumesc infinit. "
( Pascu Florin Vasile - 28 Iulie 2020, 08:58 )
" Buna ziua! ! Am o mare rugaminte la d-voastra. Am baietelul de 12 ani care a fost descoperit in luna Ianuarie cu o tumora maligna la glanda pineala. Pana in momentul de fata a facut 6 cure de chimioterapie si tratamentele necesare care se puteau face in Romania ( Spitalul " Sfanta Maria" Iasi ). Acum la finalizarea tratamentului i s-a recomandat radioterapia cu protoni, tratament care nu se face in Romania. M-am interesat prin Clinica Intermedicas si ei colaboreaza cu Institutul Essen din Germania unde ar putea face acest tratament. Dar nu neaparat acolo, oriunde ar fi ...Spre fericirea mea, in decursul acestor 6 sedinte de chimioterapie, tumoarea a scazut la jumatate. Costurile sunt foarte mari pt a reusi sa ajung cu el la tratament. I s-a dat un termen de max o luna de zile intre ultima chimioterapie si inceperea tratamentului cu protoni. Va rog din suflet ajutati-ne cumva, sunteti speranta mea. Nu stiu cum sa procedez, la cine sa apelez...Ar mai fi doar pasul acesta pentru a-l vindeca. Sunt disperat vazand ca nu am nici o putere pt a finaliza procedurile. Va rog, ajutati-ne. Va multumesc din suflet "

Adauga comentariu

Intrebare de securitate:

Ce culoare are iarba?


Evenimente
  Iunie 2024
Lu Ma Mi Jo Vi Sa Du
27 28 29 30 31 01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
01 02 03 04 05 06 07
calendar evenimente
Ne gasesti:
DONATII

Puteti dona astfel:

- on line, puteti dona accesand link-ul:

sau prin

               

- directionand pana la 3,5 % din impozitul pe venit catre Asociatia P.A.V.E.L. (cu FORMULAR 230) pana la 25 mai 2024.
- directionand 20% din impozitul pe profit al unei companiei, impozit pe care il datoreaza Statului catre Asociatia P.A.V.E.L. (prin CONTRACT DE SPONSORIZARE)
- in conturile Asociatiei P.A.V.E.L., conturi afisate pe site-ul www.asociatiapavel.ro.
- prin voluntariat
- implicandu-va in proiectele sau campaniile sustinute de Asociatia P.A.V.E.L.

Click aici
Directionarea a 20% din impozitul pe profit

Directionarea a 20% din impozitul pe profit se face prin CONTRACT DE SPONSORIZARE intre companie si Asociatia P.A.V.E.L., pentru a sustine proiectele sau programele Asociatiei P.A.V.E.L. sau un copil sau tanar bolnav de cancer.
Avantaje:
1. Nu va costa nimic.
2. Companiile detin controlul fondurilor, transparenta.
3. Companiile pot influenta gestionarea fondurilor.
Ajutati Asociatia P.A.V.E.L. semnand un contract de sponsorizare trimestrial si astfel directionati 20% din impozitul pe profit datorat Statului catre copiii bolnavi de cancer din România.
Puteti decide cum pot fi investiti banii d-voastra! Puteti face diferenta! Aveti un cuvant de spus!

Click aici
Centru de Resurse si Servicii P.A.V.E.L.

Centrul de Resurse si Servicii P.A.V.E.L. a fost infiintat in anul 2007.

Obiectivul Centrului de Resurse si Servicii PAVEL il constituie ajutarea familiilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie sau anemii grave, prin oferirea gratuita de servicii de informare, suport si consiliere psiho-sociala, terapie prin joc si arta, kinetoterapie si terapie Snoezellen, gazduirea gratuita a unui parinte cu sau fara copil - in perioada de tratament a copilului in Bucuresti, TelVerde (Cancer Helpline 0 800 800 421), organizarea de evenimente pentru copii si tineri in si in afara spitalelor,..

Click aici
Parteneri:
Sponsori: